Verkoop ozoncabines


De juiste benaming voor de ozoncabine is ozon/stoom cabine. In de cabine neem je zittend plaats. 

Onder de zitting zit een reservoir voor gedestilleerd water, die de cabine van stoom voorziet. De temperatuur in de cabine kan naar eigen inzicht worden ingesteld. Een aangename temperatuur is 38 graden. De stoom komt vrij in de cabine en hierdoor komen de poriën van het lichaam verder open te staan, zodat de ozon dieper het lichaam in kan dringen. Uiteraard kan de warmtefunctie worden uitgeschakeld en vindt de ozontherapie plaats in de "koude" omgevingstemperatuur. 

De ozontherapie is een passieve therapie en wordt gebruikt bij de TFM-methode tijdens het afvaltraject.. De temperatuur in de ozoncabine is instelbaar en ook de hoeveelheid ozon is regelbaar. Wat is ozon precies? 

Ozon is verrijkte zuurstof en heeft vele voordelen. In de medische wereld wordt ozon ook toegepast. Wij beperken ons tot de afslankwereld en welke voordelen het hiervoor heeft.

De ozonbehandelingen zijn goed voor je huid. De huid wordt strakker en gladder hierdoor. Ook de cellulitis zal verminderen. Verder verlaten de afvalstoffen eerder je lichaam. Je stofwisseling krijgt dus echt een boost. Bovendien geeft de ozonbehandeling je meer energie. Last-but-not-least: de ozonbehandelingen hebben een goed resultaat bij huidaandoeningen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld eczeem zoals Psoriasis.

De ozon/stoomcabine wordt geleverd met een kast waarin de ozongenerator en zuurstofgenerator netjes worden weg gewerkt. Daarnaast is de ozonstoomcabine natuurlijk voorzien van een tijdschakelaar en een thermostaat om de temperatuur in de cabine zo constant mogelijk te houden.

De cabine heeft dubbele openslaande deuren om het instappen te vergemakkelijken. De zitting in de cabine is verstelbaar in wel 10 zithoogtes. De maximale belasting is 180 kg. 

De ozon/stoomcabine is gemaakt van hoogwaardig materiaal en glasvezel versterkt. De cabine is gemakkelijk te verplaatsen door middel van 2 wieltjes aan de achterzijde en is bovendien lek-proof. 

Deze ozon/stoomcabines hebben géén afvoer nodig en géén zuurstofcilinders! Wel zo veilig!


Technische informatie ozon/stoomcabine

Breedte ozon/stoomcabine

72,5 cm

Diepte ozon/stoomcabine

101.5 cm

Hoogte ozon/stoomcabine

122 cm

Gewicht ozon/stoomcabine

41 kg
Onderhoud ozon/stoomcabine.

De ozon/stoomcabine heeft nauwelijks onderhoud nodig. Naast het op een juiste manier schoonhouden van de cabine zijn er weinig onderdelen die bij een juist gebruik stuk kunnen gaan. Eventueel kun je hier een jaarlijkse check voor laten uitvoeren.

Op de  pagina verkoop accessoires kun je diverse onderdelen bestellen die voor een ozon/stoomcabine eventueel nodig zijn.


Opbellen
E-mail