Verkoop TFM-warmtecabines en Ozoncabines


PerfectPower is meer dan 20 jaar actief op de afslankmarkt! 

PerfectPower is fabrikant en leverancier van TFM warmtecabines. Daarnaast is PerfectPower ook leverancier van ozoncabines en overige benodigdheden voor in uw afslankstudio, denk hierbij aan drukwerk met jouw eigen logo, weegschaal, lichaamsomvangsmeter etc.. 

TFM warmtecabine

 

sporten-in-de-warmtecabine


Dit is een doorzichtige cabine die verwarmd wordt tot ongeveer 39 graden Celsius. Onder het matras is een weerstanden systeem aangebracht. In de cabine voert men specifieke sportoefeningen uit en hierbij wordt gebruik gemaakt van de weerstanden die onder het matras zijn aangebracht. Een half uur sporten per keer en dit 2x per week is al voldoende voor zichtbaar resultaat.

Het verwarmen van de cabine stimuleert de vetverbranding en de oefeningen zorgen ervoor dat diverse spiergroepen getraind worden. 

De voordelen van de warmtecabine  zijn:
- Vooraf is er geen warming up nodig
- Er treedt geen spierpijn op
- Ontziet rug en gewrichten tijdens het sporten
- Bij 2x in de week sporten is er na enkele weken al zichtbaar resultaat

PerfectPower heeft een eigen TFM warmtecabine ontwikkeld voorzien van een weerstandensysteem dat één jaar wordt gegarandeerd.   

perfectpower-warmtecabines-de-luxe-met-ventilatoren-en-thermostaat


Onze warmtecabines kunnen geleverd worden in alle RAL-kleuren. De matrassen worden voorzien van skai-bekleding. Ook de keuze qua kleur van de skai is ruimschoots. De warmtebron van de warmtecabine is een ventilatorkachel.

Er kan eventueel gekozen worden voor een "de Luxe"-cabine; deze heeft als extra's een thermostaat, daardoor wordt de cabine op een constante temperatuur gehouden, een afstandsbediening en een kolomventilator.

Voor het in optimale staat houden van de warmtecabine kan men gebruik  maken van een jaarlijks onderhoudscontract.

Bij aanschaf van een  warmtecabine worden ook oefenkaarten geleverd. Als extra service bieden wij bij aanschaf van nieuwe warmtecabines een praktijk ochtend/middag aan om alle oefeningen door te nemen en in de praktijk te oefenen.


Ozoncabine

De juiste benaming hiervoor is een ozon/stoom cabine. Dit is een passieve therapie en wordt gebruikt bij de TFM-methode bij het afvallen. De temperatuur in de ozoncabine is instelbaar en ook de hoeveelheid ozon is regelbaar. Stoom zorgt ervoor dat de poriën van het lichaam verwijden zodat de ozon dieper in de huid kan doordringen. 

Ozon is verrijkte zuurstof en heeft als voordelen:
- Afvalstoffen verlaten het lichaam eerder
- De huid wordt gladder en strakker
- Cellulitis vermindert
- Geeft energie
- Goed tegen huidaandoeningen, bijvoorbeeld Psoriasis

De ozon/stoomcabine wordt geleverd met een kast waarin de ozongenerator en zuurstofgenerator netjes worden weg gewerkt. Daarnaast is de ozonstoomcabine natuurlijk voorzien van een tijdschakelaar en een thermostaat om de temperatuur in de cabine zo constant mogelijk te houden.


ozon/stoomcabine-met-opbergkast-voor-apparatuur


Onderhoud cabines

Voor zowel de TFM cabines als de ozon/stoomcabines wordt het onderhoud door ons verzorgd.

Jaarlijks onderhoud aan de TFM cabines is noodzakelijk om het weerstandensysteem optimaal te kunnen laten functioneren. Het jaarlijks onderhoud omvat de vervanging van de lijnen, veren, schoonmaken van de ventilatoren en ventilatorkachels. Tevens controleren wij het veersysteem in zijn geheel en zo nodig worden er onderdelen vervangen.

Ook het vervangen van de skai bekleding van het matras en het hoofdkussen van de warmtecabine kunnen door ons worden verzorgd. Deze werkzaamheden worden ter plaatse door ons uitgevoerd.

Op de pagina verkoop accessoires kun je diverse onderdelen bestellen die voor de warmtecabine en ozoncabine nodig zijn. 


Weerstandensysteem

Het weerstandensysteem wat onder het matras is verwerkt, wordt door ons één jaar gegarandeerd. Dit systeem kunnen wij ook onder cabines plaatsen die niet door ons gefabriceerd zijn. Meer informatie hierover kun u verkrijgen via het telefoonnummer +31 (0)6 - 53 83 10 39 of vul het onderstaand contactformulier in. 

  

Overige benodigdheden

Voor de verdere accessoires die nodig zijn voor een afslankstudio kun je ook bij PerfectPower terecht. Te denken valt hierbij aan bijvoorbeeld:
- Drukwerk met eigen logo
- Lengtemeter
- Lichaamsomvangmeter
- Weegschaal

Heb je een verzoek wat hier niet bij staat? Je kunt altijd contact met ons opnemen, zodat we de mogelijkheden samen kunnen bekijken.


Geïnteresseerd in tweedehands cabines?  

Kijk dan op de pagina Verkoop 2e hands cabines. Buiten de cabines is hier ook 2e hands randapparatuur te vinden.


Wil je meer informatie m.b.t. verkoop van de door ons te leveren items, dan kun je telefonisch contact opnemen met onderstaand telefoonnr. of vul het onderstaande contactformulier in.

Verkoop: +31 (0)6 - 53 83 10 39       

 

 

Opbellen
E-mail