Verkoop TFM-warmtecabines 


PerfectPower is fabrikant en leverancier van warmtecabines die passen in de TFM-methode. Alle werkzaamheden worden in Nederland uitgevoerd. De warmtecabines kunnen geleverd worden in alle RAL-kleuren. De matrassen zijn voorzien van een skai-bekleding. Ook de keuze qua kleur van de skai is ruimschoots. 


perfectpower-warmtecabine-met-gewenste-kleurstelling


perfectpower-warmtecabine-in-gewenste-kleurstelling-klant


perfectpower-warmtecabine-met-appelgroene-skaibekleding


De warmtebron in de cabine is een ventilatorkachel van 2000 Watt. Op het matras tref je 4 riempjes aan die gebruikt worden tijdens de oefeningen. Aan deze riempjes zit afzonderlijk een weerstand die zich onder het matras bevindt. PerfectPower heeft een eigen weerstandensysteem ontwikkeld dat één jaar wordt gegarandeerd. Verder wordt de opening van de cabine afgesloten met een doorzichtige brandvertragende folie. Deze deurfolie voorkomt dat de warmte uit de cabine ontsnapt tijdens het sporten.  

Er kan eventueel gekozen worden voor een "de Luxe"-cabine; deze heeft als extra's een thermostaat, daardoor wordt de temperatuur in de cabine constant gehouden, een afstandsbediening en een kolomventilator.


Voor een meerprijs kan er ook gekozen worden voor een verhoogde warmtecabine. De hoogte van een standaard cabine is 20 cm. Door de matrashoogte op 40 cm te plaatsen is het in- en uitstappen in de cabine gemakkelijker voor uw cliënten. 

Warmtecabine-instaphoogte-40-cm


Warmtecabine-instaphoogte-40-cmWil je een extra brede warmtecabine, dan kan dit ook geleverd worden tegen een meerprijs. De breedte van een standaard cabine is 94 cm. Bij de extra brede warmtecabine bedraagt de breedte 120 cm.

Warmtecabine-extra-breed-120-cm


Warmtecabine-extra-breed-120-cmBij aanschaf van een nieuwe warmtecabine worden ook oefenkaarten geleverd. De oefenkaarten zijn onderverdeeld in diverse probleemzones, zoals taille-buik, benen-billen, buikprogramma's enz. Als extra service bieden wij bij aanschaf van nieuwe warmtecabines een praktijk ochtend/middag aan om alle oefeningen door te nemen. 


Technische informatie warmtecabine:

Hoogte warmtecabine    

145 cm

Lengte warmtecabine

220 cm

Breedte warmtecabine

94 cm optie voor 120 cm

Instaphoogte  

20 cm optie voor 40 cm

Warmtebron

2000 Watt
TFM warmtecabine

 

sporten-in-de-warmtecabine


De warmtecabine is een doorzichtige cabine die verwarmd wordt tot ongeveer 39 graden Celsius. Onder het matras is een weerstanden systeem aangebracht. In de cabine voert men specifieke sportoefeningen uit en hierbij wordt gebruik gemaakt van de weerstanden die onder het matras zijn aangebracht. De oefeningen worden liggend uitgevoerd in de cabine, op de rug, zij, buik of steunend op de handen en knieën. Een half uur sporten per keer en dit 2x per week is al voldoende voor zichtbaar resultaat.

Het verwarmen van de cabine stimuleert de vetverbranding en de oefeningen zorgen ervoor dat diverse spiergroepen getraind worden. 

De voordelen van de warmtecabine zijn:
- Vooraf is er geen warming up nodig
- Er treedt geen spierpijn op
- Ontziet rug en gewrichten tijdens het sporten
- Bij 2x in de week sporten is er na enkele weken al zichtbaar resultaat

Onderhoud warmtecabine

PerfectPower heeft een eigen TFM warmtecabine ontwikkeld voorzien van een weerstandensysteem dat één jaar wordt gegarandeerd. Voor het in optimale staat houden van de warmtecabine raden wij het jaarlijks onderhoudscontract aan. Het weerstandensysteem wordt dan voor u nagekeken en voorzien van nieuwe lijnen en weerstanden. Verder worden de ventilatoren (indien aanwezig) en ventilatorkachels schoongemaakt. Tevens controleren wij het weerstandensysteem in zijn geheel en zo nodig worden er onderdelen vervangen.

Ook het vervangen van de skai bekleding van het matras en het hoofdkussen van de warmtecabine kunnen door ons worden verzorgd. Deze werkzaamheden worden ter plaatse door ons uitgevoerd.

Op de pagina verkoop accessoires kun je diverse onderdelen bestellen die voor de warmtecabine en ozoncabine nodig zijn. 


Geïnteresseerd in 2e hands cabines?

Kijk dan eens op de pagina Verkoop 2e hands cabines. Naast de warmtecabines vindt u hier ook 2e hands ozoncabines aan en 2e hands randapparatuur die in een afslankstudio worden gebruikt. 


 

Opbellen
E-mail