Verkoop 2e hands cabines

Regelmatig hebben wij 2e hands cabines, zowel warmtecabines als ozoncabines,  in ons bestand. Onze website regelmatig raadplegen is een goede manier om op de hoogte te blijven van eventueel nieuw aanbod.

Op deze pagina tref je naast de cabines ook andere accessoires aan die nodig zijn in een afslankstudio en interessant voor je kunnen zijn.


2e hands warmtecabine

Helaas hebben wij momenteel géén warmtecabines die wij ter verkoop kunnen aanbieden.


2e hands ozon/stoomcabine

De temperatuur in de ozoncabine is instelbaar en ook de hoeveelheid ozon is regelbaar. De ozon/stoomcabine wordt geleverd met een kast waarin de ozongenerator en zuurstofgenerator zijn weg gewerkt. Er wordt dus géén gebruik gemaakt van zuurstofflessen! 

Daarnaast is de ozonstoomcabine natuurlijk voorzien van een tijdschakelaar en een thermostaat om de temperatuur in de cabine zo constant mogelijk te houden. 

Deze ozon/stoomcabine is compleet met alle apparatuur en opbergkast. Na een servicebeurt is de ozoncabine gebruiksklaar. De ozoncabine is weinig gebruikt, scherp geprijsd en wordt door omstandigheden te koop aangeboden. 

Bij interesse graag contact opnemen met  +31-(0)6-53 83 10 39, of via het onderstaande contactformulier.
2e hands Lichaamsomvangmeter.

Lichaamsomvangmeter om eenvoudig de lichaamsomvang maten te kunnen meten. 

Door de juiste meethoogte in te stellen op de hoogte/plaats die gemeten moet worden, kan met behulp van de centimeter de omvang worden gemeten. Met behulp van een haakje kan de centimeter worden vastgezet op de huls, zodat de lichaamsomvang altijd precies kan worden weergegeven. De centimeter kan gemakkelijk worden vervangen d.m.v. het omhulsel open te schroeven, de nieuwe centimeter kan dan gemakkelijk worden geplaatst. 

Deze lichaamsomvangmeter wordt wegens beëindiging van een afslankstudio te koop aangeboden. 

Bij interesse graag contact opnemen met  +31-(0)6-53 83 10 39, of via het onderstaande contactformulier.Opbellen
E-mail