PerfectPower

for a perfect body

ERVARINGEN MET SLIMDIET.

 

 

5,5 kg dankzij Slimdiet in 5 wk!

Mijn naam is Femke Vijfhuize, moeder van 2 meiden en 39 jaar.

Hoewel ik de afgelopen 12 jr redelijk tevreden ben geweest met mijn gewicht (van 68 kg naar 55 kg) zijn er in de afgelopen 10 jr weer 5 kilo’s aangekropen. Van 55 kg naar 57 kg, van 57 kg naar 59 kg . . . en zo verder! Het is me in die al die jaren niet gelukt terug te gaan naar die 55 kg en stabiel te blijven. Het lukte me zo nu en dan een paar kilo kwijt te raken maar die zaten er met een paar weken weer aan, welbekende jojo effect. Je zou kunnen zeggen dat op de 60 kg blijven dus geen probleem bleek, haha. Ik had een boost nodig, nieuwe impuls om die 5 kilo af te vallen en dan op gewicht te blijven.

 Op mijn oude vertrouwde sportclubje introduceerde Anrieta, Slimdiet. Dit zag ik als mijn boost, aanmelden was de eerste stap! Het fijne van Slimdiet vind ik dat ik niet hoeft te kiezen, niet op hoef te letten. Door de maaltijd vervangers heb je geen keuze, het is alleen de Slimdiet producten eten en afwachten, dat geeft ook een soort van rust.   

Omdat ik (maar) 5 kilo hoefde af te vallen kon ik in fase 2 beginnen waarbij in ’s avonds “ normaal” mocht eten. Dit hield in groente en vlees of vis, erg fijn want zo kon ik als lunch de “hoofdmaaltijd” gebruiken. Tijdens mijn Slim-kuur heb ik geen honger gehad, de eiwitrijke producten vullen enorm, ik had regelmatig moeite na de maximale tijd van 4 uur tussen 2 maaltijden weer iets te eten. De producten zijn lekker en voorzien in al mijn behoeften zodat ik het vrij makkelijk vol kon houden. Hartig, een lekker gebakken ei met gebakken groenten of een bolletje brood met tomaten en lente ui. Ik ben een echte zoetekauw! Ik koos in de ochtend voor havermout of een warme kop chocolademelk. Als tussendoortje een frisse shake. ’S avonds na de warme maaltijd krijg ik het moeilijk . . . dan neem ik een chocolade reep (i.p.v. van een half pak koekjes, haha) of een dessert. De toetjes vind ik heerlijk, van chocolade mousse tot vanille- of bananen toetje, je hebt keuze genoeg! Doordat de eiwitten zo vullen heb ik de hele avond een vol gevoel en pak naar niets anders meer.

Door de verschillende afbouw fase ben ik na het bereiken van mijn streefgewicht niets meer aangekomen, de weg naar normaal eten wordt opgebouwd waardoor je langzaam terug gaat naar alledaagse maaltijden. De tussendoortjes van Slimdiet gebruik nog 1x per dag, in de avond krijg ik het nog steeds moeilijk en bij 1 koekje kan ik het niet laten. Ik neem dus nog steeds een reep of toetje rond 20.00 uur waardoor ik geen behoefte heb aan iets anders. Verder kan ik best een keer zondigen, uit eten of een middag lekker borrelen zonder direct een kilo aan te komen. Dat geeft aan dat mijn gewicht stabiel is, natuurlijk blijf ik er niet in hangen en zorg ervoor dat ik de dag na zo’n middag of etentje een beetje op let.   

Ik zit weer lekker in mijn vel en ben weer hoe ik moet zijn! Dat irritante gevoel van die paar kilo dat altijd aanwezig lijkt te zijn is weer verdwenen, kleding zit niet meer net iets te strak, heerlijk!

 

 

                          

                      

 Ja ik vind het  ook super dat ik het gehaald heb .

Hallo allemaal.

Het was niet de beste tijd voor mij  om er aan te beginnen met vakanties en trouwerijen in deze tijd. Des te blijer ben  ik dat het toch gelukt is. Ik ga proberen deze week nog een keer naar de studio te komen om nog wat extra maaltijden in te slaan. Ik vind ze super handig en om een terugval te voorkomen probeer ik af en toe een lijndag in te plannen. En misschien zo nog wat meer af te vallen. Helaas heb ik geen echte goede voor en na fotos. 

Ik vond het dieet heel goed te doen .En heb geen moment honger gehad. Met de producten kun je vele kanten op. Ik vond de warme dranken heerlijk lekker handig in de ochtend.De pannenkoeken en omeletten zijn makkelijk in de middag en avond. Aangevuld met groenten is het een goede avondmaaltijd .Ik vond ze heel lekker met roerbakgroenten. De repen gebruikte ik in noodgevallen als er geen mogelijkheid om te lunchen .

Natuurlijk is extra beweging erbij alleen maar goed. Dus heb ik veel gewandeld en gefietst . 

Groetjes .......Carla van Dorst 

 

 

Mijn verhaal van 15 kg gewichtsverlies.

Ik ben Jose Goosens 54 jr. Ik ben op 10 april begonnen met SLIMdiet, ik woog op dat moment 95.5 kilo. Dit door gezondheidsklachten en niet goed kunnen bewegen "bij elkaar gesprokkeld". Door ook nog eens familiar belast te zijn met diabetes 2, last van mijn gewrichten moest er echt iets gebeuren. Dus toen ik op FB de reclame van SLIMdiet voorbij zag komen, heb nog even getwijfeld en toen toch contact gelegd met Anrieta Luijks van Perfect Power. Echt sporten kan ik niet, dus dat was geen optie om het in die richting te zoeken. Maar toen ik de uitleg van Anrieta kreeg zakte de moed in mijn schoenen, ik mocht alleen maar groente gaan eten,  en 5 x per dag een product van SLIMdiet. Ik die eigenlijk helemaal geen groente / rauwkost eter ben, maar een "prakker" en aardappelen en jus eet  en een echte snoeper, zoet / hartig enz. Gelukkig drink ik geen alcohol,  heb ook geen light drank genomen alleen heel veel water en gewoon normaal koffie.......Ik heb een knop omgezet want ik moest iets en een stok achter de deur. Ik zou voor 10 kilo eraf gaan. Heb een staafmixer gekocht, lunch en eetafspraken afgezegd, want dat werkt in stap 1 niet. Zelfs in de meivakantie stap 1 volgehouden !!  Na 4 weken mocht ik naar stap 2.  s ‘Avonds een stukje vlees, vis of 2 eieren en 1 SLIMdiet product mocht  vervallen. En ik mocht als snack een reep van SLIMdiet nemen af en toe. En wat was dat lekker.......

 

Volgens mij na 3 weken ging ik naar stap 3. Ik mocht een ontbijt toevoegen en weer een product van SLIMdiet laten vallen. En wat was dat lekker ! Heb gekozen op doktersadvies voor koolhydraatarmbrood, en dat is echt heel lekker, haal het wel bij een echte bakker.

En ik mocht 1 stuk fruit en 1 beker zuivel. En wat is dat heerlijk na weken van alleen groente en zakjes. Vanaf stap 2 kun je ook af en toe uit eten of een lunch buiten de deur. Alleen brood en friet laat je achterwegen. Maar ik heb ervaren dat als je dat weglaat en je besteld daarvoor extra salade, kan dat altijd geregeld worden. Dus dat zijn dan trakteermomentjes voor je zelf. Na 2 weken zat ik in stap 4. 10 kilo eraf. En toen bedacht ik mij, als ik nu nog even 5 kilo extra door zet dan is er 15 kilo af en ben ik verder van het gewicht, wat ik nooit meer wil, verwijderd. Dus contact met Anrieta gezocht, en zij vertelde dat ik terug moest naar stap 2, was fff slikken, maar na 1 week mocht ik weer naar stap 3. En na 2 weken mocht ik naar stap 4. Zelfs nu ik weer op vakantie ben, is het doorgaan met lijnen gelukt. Vandaag mijn streefgewicht bereikt 15 kilo eraf. Heb meer conditie, meer lucht kan beter bukken. En loop inmiddels bijna iedere dag 4 km zonder adem tekort te komen. Ik ben helemaal blij. En wat zo fijn is je kan/ mag na dat je op gewicht bent, een “balansdag” in bouwen b.v. 1x per week. Dus spring je een keer uit de band, even een dag pas op de plaats. En je blijft nog een aantal maanden onder controle met je gewicht.

Wat ik het grote voordeel vindt van dit dieet, is dat het door het stappenplan je eetpatroon langzaam verandert. We weten allemaal:  ieder pondje gaat door het mondje. Dus minder eten helpt even maar je komt weer net zo snel aan. Maar door dat je nu een aantal maanden anders leert eten, wordt je er bewust van wat je normaal allemaal zonder na te denken in je mond stopt en nu ben je bewust van wat je eet.........         Foto 30 juni 2017

Het  heeft voor mij gewerkt, ik heb meer energie voel mij heel goed, en de begeleiding is fantastisch.......👍👍👍

Dus wil je echt gaan voor een goed gewichtsverlies aarzel dan niet langer dit is de kans.

Bedankt SLIMdiet en zeker bedankt Anrieta voor de steun en support, je zal je best eens achter je oren hebben gekrabd als ik weer met een lijstje vragen kwam.......    

MVG Jose Goosens.                                                                                                                                                     

 Mijn bevindingen met SLIMdiet.                                         Na honderden pogingen weer eens wat aan mijn gewicht te gaan doen, die allemaal uitliepen op een fiasco, kwam opeens bij het sporten bij Anrieta, SLIMdiet in beeld.

Reeds eerder was is bij PerfectPower al kilo's afgevallen. Echter was is weer terug gevallen in mijn oude leefpatroon en geloof me, dat is dus niet altijd heel erg verantwoord (lees: niet verantwoord en ik eet dan dus veel wat niet erg goed voor me is). Gevolg was hiervan dat alle kilo's er weer aan zaten. Enige voordeel dat ik nog wel had, is dat ik ben blijven sporten en dat het dus allemaal wel "compact" aan mijn lijf vastgeplakt zat. Desalniettemin nog steeds veeeeeeel te dik! Maar goed, de kilo's moesten er wel af en ik had op dat moment zelf niet de discipline om me aan goede leefgewoontes te houden. Slap, ik weet het, maar het was wel zo.

SLIMdiet.......Tja, ik had natuurlijk heel veel bedenkingen, want zoals zovelen onder ons heb ik reeds een verleden met honderden diëten achter de rug met uiteraard niet altijd het gewenste resultaat. Toch besloot ik om dit dieet het voordeel van de twijfel te geven en dat ik dit zou gaan doen. Voor mezelf besloten te beginnen na de Vastenavend (ervoor was uiteraard gedoemd te mislukken)! Op donderdag na de Vastenavend heb ik het nodige ingeslagen en ben ik de producten maar gewoon gaan proberen. Champignonsoep....lekker, dacht ik, dat lust ik wel....Hierbij had ik champignons uitgebakken en deze door de soep heen gedaan. Vol goede moed eraan begonnen, maar blegh, ik vond het absoluut niet lekker. Pfffff......goede start......niet dus! Toch doorgezet en andere producten gaan proberen. Niet alles was even lekker, sommige dingen waren oké en andere dingen vond ik echt wel lekker. Zo heb ik het uiteindelijk ook vol kunnen houden. Door de producten die ik lekker vond gewoon vaker te eten (het was dan natuurlijk wel eens ééntonig, maar ach, kleinigheidje blijf je houden). Toch keek ik er dan wel naar uit om weer het volgende te kunnen maken. Ook de tips en variaties van Anrieta op bepaalde producten zijn vaak eenvoudig en maken het net even wat aantrekkelijker! Voorbeeld hiervan is het brood. Nou, geloof me, ik ben hiervan zelfs groot fan geworden en vind het echt lekker. Ik eet dat dan als ontbijt met lekkere olijfolie en peper en zout erin. Voor mij levert dat hetzelfde gevoel op als een lekker stokbroodje wat je anders tussendoor zou snaaien en wat natuurlijk NIET goed voor je is. Er staat bij elke fase dat je een hongergevoel kunt hebben, echter heb ik dat in al die tijd niet gehad. Wel heb ik altijd de behoefte blijven houden aan iets te eten wat ik heel lekker vind, namelijk chocolade. De reep met chocolade is hiervoor dan ook een hele goede uitkomst! En voor diegenen die het lekker vinden ook de chocoladedrank.

Nu eenmaal klaar met SLIMdiet, ben ik 20 kg afgevallen en uiteraard ben ik hier heel blij mee. Maar ik besef me heel goed dat ik er nog niet ben en wellicht er nooit helemaal zal zijn. Ik zal altijd moeten blijven opletten en altijd moeten overwegen wat ik wel of niet doe, want in mijn gebruikelijke gewoontes zit nu eenmaal ingebakken dat het alles of niets is. Ik kan dus heel moeilijk een klein bakje chips nemen. Nee, dan wil ik die hele zak leegeten. Gevolg: alles zit direct aan die heupen vastgeplakt, al kijk ik er nog maar naar !!! In mijn vakantie besloot ik dus alle remmen even los te laten en jawel.....3 weken verder.....3 kilo eraan !! Nu dus weer even goed opletten en weer even terug aan de SLIMdiet! Lastig.....maak het komt goed !

Groetjes....NvB