PerfectPower

for a perfect body

 

 SLIMDIET

 


PerfectPower is jouw SLIMdiet Coach tijdens jouw afslanktraject én daarna.

 

Veel mensen kennen het probleem: graag willen afslanken door deel te nemen aan sportactiviteiten, maar door blessures, werk, studie e.d. daar simpelweg de tijd niet voor hebben. Of het gewichtsverlies stagneert en afvallen gaat heel traag.  Lastig en frustrerend. Sinds januari 2017 is PerfectPower gestart met SLIMdiet: een eiwitsupplement met een hoge biologische waarde, dat past in een dieetprogramma. Het SLIMdiet programma is geschikt voor mannen én vrouwen. 


Alle SLIMdiet producten bevatten veel eiwitten, zijn laag in koolhydraten en zijn verkrijgbaar voor slecht € 2.20  per maaltijd. Het gehele afslankproces is opgedeeld in 4 fasen. Als je je gewichtsverlies wilt gaan bereiken met de SLIMdiet producten, dan heb je 5 - 6 eetmomenten per dag. Ieder eetmoment bestaat uit een SLIMdiet product, waarvan 2 eetmomenten aangevuld worden met groenten. Per dag drink je hierbij, naast koffie en thee, 2 liter water. Zodra je de 1e fase hebt afgerond ga je het gebruik van de SLIMdiet producten al afbouwen. De SLIMdiet producten zijn beschikbaar in 36 verschillende varianten. Keuze genoeg! Wanneer het gewenste gewicht is bereikt gebruik je geen producten meer van SLIMdiet, maar "normale" voeding. 


Het gewichtsverlies met de SLIMdiet producten zal je verbazen. En om het je nog gemakkelijker te maken.....SLIMdiet kan ook online ! Je hoeft alleen een eerste afspraak te maken voor een gratis intakegesprek. En wil je direct starten met SLIMdiet......dan is de weekbox ad. € 59.99 een mooie gelegenheid om alle smaken die SLIMdiet heeft uit te kunnen testen.


Ook na je afvaltraject kun je nog terecht bij PerfectPower voor "na-controle" en de nodige coaching en voedingsadviezen om op gewicht te blijven.

Je wilt een slanker en gezonder lichaam behouden ....... en daar gaan wij samen voor zorgen.


  

Ben je nieuwsgierig geworden naar SLIMdiet ?

Neem dan telefonisch contact op met de afslankpraktijk ( 0031(0)6-24.71.81.03) of vul onderstaand contactformulier in om een gratis intake-gesprek aan te vragen.