Suikervrije schuimpjes

Wil jij ook genieten van schuimpjes tijdens je afvaltraject? Dan heb ik hier een recept voor je voor suikervrije schuimpjes. Deze zijn koolhydraatarm, eiwitrijk en suikervrij!! Dat wordt genieten. En de smaak van de schuimpjes kun je zelf bepalen door het SLIMdiet toetje te kiezen dat jouw favoriet is.

Deze suikervrije schuimpjes passen dus perfect in je SLIMdiet afvaltraject vanaf stap 2.

roze en witte schuimpjes op schaal


Wat heb je nodig

0,5 zakje Slimdiet toetje. Kies bijvoorbeeld chocolade, vanille, aardbei, banaan, koffie mousse of de vanille karamel smaak; 2 eiwitten en 1 tl vloeibare Stevia zoetstof.

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 110 graden C en ontvet de mixer en een schaal met citroensap en keukenpapier. Klop in de ontvette schaal de eiwitten stijf en klop dan (gedoseerd) het Slimdiet toetje en de zoetstof erdoor. Leg bakpapier op de bakplaat en vul een spuitzak met het mengsel. Spuit ronde of ovale schuimpjes op de bakplaat en plaats deze in het midden van de oven. Haal de schuimpjes na ca. 55-60 minuten bakken uit de oven.  De schuimpjes mogen nog iets plakkerig zijn in het midden als je ze uit de oven haalt. Haal ze voorzichtig van de bakplaat en laat ze goed afkoelen op bijvoorbeeld een rooster. 

Nog even geduld, voordat je gaat genieten van deze zelfgemaakte schuimpjes :)

Terug naar het overzicht
Opbellen
E-mail