SLIMdiet ijsje.

Je bent bezig in het afvaltraject van SLIMdiet en je hebt trek in een ijsje. Zomaar!! Dat kan natuurlijk gebeuren en het simpelste waterijsje past niet in jouw voedingspatroon op dat moment. De oplossing is heel simpel. Maak zelf een "waterijsje" van een SLIMdiet product uit de serie "koude dranken". 

Geschikt vanaf stap 1 Slimdiet

man-en-vrouw-in-keuken-met-slimdiet-product-koude-drank


Met alle SLIMdiet producten koude dranken kun je een heerlijk ijsje maken.

Kies de smaak die je graag wilt hebben uit de koude dranken. Bereid het product zoals aangegeven op de verpakking en doe dit in een ijslolly-vorm. Je kunt meerdere ijsjes ineens maken. Dit is afhankelijk van de grootte van het vormpje. Plaats de vormpjes enkele uren in de vriezer. En klaar is je ijsje. Natuurlijk ook handig om wat op voorraad te hebben voor een warme dag. En zo heb je bovendien ook gelijktijdig de nodige eiwitten binnen.

Cruched ice

Heb je geen vorm waarin je dit kunt maken? Ook "cruched ice" is een makkie. 

Plaats je drankje in een plastic bak en doe deze in de vriezer. Na bevriezing kun je het ijsje stuk slaan tussen een theedoek

of

Regelmatig je ijsje doorroeren totdat je het gewenste resultaat hebt en je de ijsstukjes kunt eten.

In ieder geval, hoe je het ijsje ook eet, een verfrissend tussendoortje voor je met de nodige eiwitten dat past in jouw afslanktraject van SLIMdiet.

Wil je een heerlijk citroen waterijsje zelf maken, klik dan op 5 tips voor de warme dagen

Terug naar het overzicht
 

 


Opbellen
E-mail