Veelgestelde vragen en antwoorden


Hoe lang ben ik bezig met SLIMdiet?

Dit is geheel afhankelijk van het gewenste gewichtsverlies, maar is ook per persoon en situatie verschillend.
Start je met SLIMdiet, dan is een gewichtsafname in de eerste maand van 6-9 kg niet ongebruikelijk. 

Waarom kan ik beter de SLIMdiet multivitaminen gebruiken i.p.v. een eigen multivitaminen?

De meeste supplementen zijn al verwerkt in de SLIMdiet maaltijd. Als enige toevoeging is een multivitaminen ontwikkeld waarin extra zoutminetalen inzitten. Deze multivitaminen zijn van groot belang om eventuele klachten te voorkomen. Per stap bouw je ook deze multivitaminen af en kan je weer overstappen naar je eigen multivitaminen.

Hoe kom ik aan mijn  SLIMdiet producten?

Je producten kun je tijdens je consult direct meenemen. Er zijn voldoende SLIMdiet producten op voorraad. En mocht je onverhoopt toch nog SLIMdiet producten te kort komen, dan kun je deze, na afspraak, komen ophalen in de afslankpraktijk. Volg je de online begeleiding, dan zijn de producten van SLIMdiet online te bestellen.

Mag ik alle producten door elkaar gebruiken?

In ieder product zit gemiddeld een gelijke hoeveelheid aan eiwitten. Hierdoor is het dus mogelijk om op elk gewenst moment van de dag een willekeurig product van SLIMdiet te gebruiken. Een toetje in de ochtend en 's-avonds een broodje is geen enkel probleem. Wel is het zo dat "ontbijtgerechten" (havermout en brood) meer koolhydraten bevatten dan de andere gerechten. Gebruik dus altijd per dag slechts één ontbijtproduct.

Wat kan ik het beste doen als ik een etentje heb?

Zorg ervoor dat je niet met een lege maag/hongergevoel naar het etentje toe gaat. Neem een uurtje van te voren bijvoorbeeld een drankproduct.

Kies tijdens het etentje voor de magere producten en vraag eventueel of saus/dressing apart geserveerd kan worden. Probeer de verleiding van friet, aardappelen, pasta en rijst te weerstaan.

Een goede keuze is bijvoorbeeld:
- Voorgerecht: heldere soep, carpaccio, salade
- Hoofdgerecht: mager vlees, vis, groenten, salade
- Nagerecht: koffie, thee

Ik ben soms misselijk, waar komt dat door?

Dit kan veroorzaakt worden door de multivitaminen. Door deze ná de maaltijd in te nemen in plaats van ervoor, kan dit voorkomen worden.

Een andere oorzaak kan zijn dat er op het drank product een schuimkraag ligt. Laat het drankje nog even staan totdat het schuim is weg getrokken of anders even met een lepel de schuimkraag eraf halen.

Ik heb last van obstipatie, waar komt dit door?

Wanneer je last hebt van obstipatie moet je jezelf de volgende vragen stellen: drink ik voldoende water, eet ik voldoende groenten, gebruik ik wel voldoende olijfolie, beweeg ik voldoende? 

Als dit het geval is, neem dan contact op. We kunnen dan eventueel een andere oorzaak achter halen.

Ik val niet voldoende af, waar komt dit door?

Dit kan natuurlijk verschillende oorzaken hebben:
- Is de voeding volgens het stappenplan van SLIMdiet
- Gebruik je het aantal voorgeschreven producten van SLIMdiet
- Verkeerde combinatie van de SLIMdiet producten
- Variëer je voldoende met je groenten
- Drink je 2 liter water per dag
- Zondigen
- Menstruatie/Overgang
- Medicijn gebruik

Wat kost SLIMdiet ?

Je start in de 1e fase met 5-6 maaltijden per dag. Per maaltijd zijn de kosten € 2.40. Het aantal producten van SLIMdiet ga je afbouwen, dus ook de kosten voor SLIMdiet worden minder, naarmate je gewicht verliest.

Het intake gesprek is geheel vrijblijvend én gratis

Omdat de wekelijke begeleiding belangrijk is voor het beste resultaat zijn de consultkosten tijdens je afvaltraject bij de prijs inbegrepen bij een minimale afname van 5 doosjes SLIMdiet producten. Bij een mindere afname ben ik helaas genoodzaakt om € 15,00 extra in rekening te brengen.

Wil je liever de SLIMdiet methode online gaan volgen? Geen probleem. Je wordt dan via telefonisch contact en feedback per mail ondersteunt. Deze begeleiding is geheel gratis.

Heb jij je streefgewicht bereikt, dan kun je nog gebruik maken van verdere begeleiding om je streefgewicht ook te behouden. Dit Op-gewicht-blijven-consult is 1x per maand en kost € 15,00.

 

Opbellen
E-mail