Succesverhalen van onze SLIMdiet cliënten 

-10 kg afgevallen met SLIMdiet, mijn verhaal.

Via mijn collega, die enthousiast vertelde over Slimdiet, ben ik in contact gekomen met Anrieta van afslankpraktijk PerfectPower en tevens SLIMdiet coach. 

Ik wilde graag een aantal kilo’s kwijt voor de zomerperiode aanbrak. Het streven was 7 kilo....

                                                           Meer lezen ...

klein overzicht van het slimdiet assortiment 

-17 kg afgevallen in 3 maanden

Wauw, wat een geweldig dieet dat SLIMdiet. 

Dacht dat niets zou helpen voor mij. Maar toch! SLIMdiet is een geweldige afvalmethode met geweldige producten.

Ben in november 2018 begonnen en mijn gewicht was toen 82,8 kg. Mijn stimulans om te beginnen met afvallen was, dat mijn dochter gaat trouwen in september 2019. Én ik wil graag dan 70 kg wegen. Dus begonnen met SLIMdiet, …

                                                      Meer lezen ...

 


 

Femke: 5,5 kg in 5 weken

Mijn naam is Femke Vijfhuize, moeder van 2 meiden en 39 jaar. Ik had een boost nodig, nieuwe impuls om die 5 kilo af te vallen en dan op gewicht te blijven.

Op mijn oude vertrouwde sportclubje introduceerde Anrieta, Slimdiet. Dit zag ik als mijn boost, aanmelden was de eerste stap! Doordat de eiwitten zo vullen heb ik de hele avond een vol gevoel en pak naar niets anders meer.

Door de verschillende afbouw fase ben ik na het bereiken van mijn streefgewicht niets meer aangekomen. Ik zit weer lekker in mijn vel en ben weer hoe ik moet zijn!

Meer lezen...

Na-foto FemkeCarla's ervaring met SLIMdiet

Ik vond het dieet heel goed te doen en heb geen moment honger gehad. Met de producten kun je vele kanten op. Ik vond de warme dranken heerlijk, lekker en handig in de ochtend.

De pannenkoeken en omeletten zijn makkelijk in de middag en avond. Aangevuld met groenten is het een goede avondmaaltijd. Ik vond ze heel lekker met roerbakgroenten.

De repen gebruikte ik in noodgevallen als er geen mogelijkheid is om te lunchen.

Meer lezen...

Gewicht afgevallen met SLIMdiet 

Jose: 15 kg afgevallen

Ik ben op 10 april begonnen met SLIMdiet, ik woog op dat moment 95.5 kilo. Toen ik op Facebook de reclame van SLIMdiet voorbij zag komen, heb nog even getwijfeld en toen toch contact gelegd met Anrieta Luijks van Perfect Power.

Zelfs nu ik weer op vakantie ben, is het doorgaan met lijnen gelukt. Vandaag mijn streefgewicht bereikt, 15 kilo eraf. Heb meer conditie, meer lucht kan beter bukken. Ik ben helemaal blij.

Wat ik het grote voordeel vindt van dit dieet, is dat het door het stappenplan je eetpatroon langzaam verandert. We weten allemaal: ieder pondje gaat door het mondje.

Meer lezen...

Na-foto Jose 

20 kg afgevallen met SLIMdiet

Na honderden pogingen weer eens wat aan mijn gewicht te gaan doen, die allemaal uitliepen op een fiasco, kwam opeens bij het sporten bij Anrieta, SLIMdiet in beeld.

De tips en variaties van Anrieta op bepaalde producten zijn vaak eenvoudig en maken het net even wat aantrekkelijker! Wel heb ik altijd de behoefte blijven houden aan iets te eten wat ik heel lekker vind, namelijk chocolade. De reep met chocolade is hiervoor dan ook een hele goede uitkomst!

Nu eenmaal klaar met SLIMdiet, ben ik 20 kg afgevallen en uiteraard ben ik hier heel blij mee. Maar ik besef me heel goed dat ik er nog niet ben en wellicht er nooit helemaal zal zijn. Ik zal altijd moeten blijven opletten en altijd moeten overwegen wat ik wel of niet doe.

Meer lezen...


Gezond eten met SLIMdiet producten

 

Opbellen
E-mail