Succesverhalen van onze SLIMdiet cliënten

 

Femke: 5,5 kg in 5 weken

Mijn naam is Femke Vijfhuize, moeder van 2 meiden en 39 jaar. Ik had een boost nodig, nieuwe impuls om die 5 kilo af te vallen en dan op gewicht te blijven.

Op mijn oude vertrouwde sportclubje introduceerde Anrieta, Slimdiet. Dit zag ik als mijn boost, aanmelden was de eerste stap! Doordat de eiwitten zo vullen heb ik de hele avond een vol gevoel en pak naar niets anders meer.

Door de verschillende afbouw fase ben ik na het bereiken van mijn streefgewicht niets meer aangekomen. Ik zit weer lekker in mijn vel en ben weer hoe ik moet zijn!

Meer lezen...

Na-foto Femke



Carla's ervaring met SLIMdiet

Ik vond het dieet heel goed te doen en heb geen moment honger gehad. Met de producten kun je vele kanten op. Ik vond de warme dranken heerlijk, lekker en handig in de ochtend.

De pannenkoeken en omeletten zijn makkelijk in de middag en avond. Aangevuld met groenten is het een goede avondmaaltijd. Ik vond ze heel lekker met roerbakgroenten.

De repen gebruikte ik in noodgevallen als er geen mogelijkheid is om te lunchen.

Meer lezen...

Gewicht afgevallen met SLIMdiet



 

Jose: 15 kg afgevallen

Ik ben op 10 april begonnen met SLIMdiet, ik woog op dat moment 95.5 kilo. Toen ik op Facebook de reclame van SLIMdiet voorbij zag komen, heb nog even getwijfeld en toen toch contact gelegd met Anrieta Luijks van Perfect Power.

Zelfs nu ik weer op vakantie ben, is het doorgaan met lijnen gelukt. Vandaag mijn streefgewicht bereikt, 15 kilo eraf. Heb meer conditie, meer lucht kan beter bukken. Ik ben helemaal blij.

Wat ik het grote voordeel vindt van dit dieet, is dat het door het stappenplan je eetpatroon langzaam verandert. We weten allemaal: ieder pondje gaat door het mondje.

Meer lezen...

Na-foto Jose



 

20 kg afgevallen met SLIMdiet

Na honderden pogingen weer eens wat aan mijn gewicht te gaan doen, die allemaal uitliepen op een fiasco, kwam opeens bij het sporten bij Anrieta, SLIMdiet in beeld.

De tips en variaties van Anrieta op bepaalde producten zijn vaak eenvoudig en maken het net even wat aantrekkelijker! Wel heb ik altijd de behoefte blijven houden aan iets te eten wat ik heel lekker vind, namelijk chocolade. De reep met chocolade is hiervoor dan ook een hele goede uitkomst!

Nu eenmaal klaar met SLIMdiet, ben ik 20 kg afgevallen en uiteraard ben ik hier heel blij mee. Maar ik besef me heel goed dat ik er nog niet ben en wellicht er nooit helemaal zal zijn. Ik zal altijd moeten blijven opletten en altijd moeten overwegen wat ik wel of niet doe.

Meer lezen...


Gezond eten met SLIMdiet producten