w titel
 

Win een 1-daags proefpakket van Slimdiet


Even wat anders.

Ben jij een puzzelaar? Of niet, dat kan ook natuurlijk. Maar wil je wel eens wat winnen? Doe dan nu mee met de woordpuzzel. Onder de juiste inzendingen verloot ik een 1-daags proefpakket van SLIMdiet. Hierin zitten enkele producten van SLIMdiet die je kunt proeven. 

Wil jij meer weten én proeven van de SLIMdiet producten? Kom dan naar de informatiedag op 30 maart van 10.30 - 12.00 uur. Je leest hier meer over op: Nieuwsbrief. Geef je wel op voor deze ochtend.

Om de juiste oplossing van onderstaande puzzel door te geven, ga dan via deze link: perfectpower naar de mail en geef direct je oplossing door. Op maandag 11 maart maak ik de winnaar/winnares bekend.

Én vergeet ook niet om de Facebookpagina van PerfectPower te liken. Ik stuur je een berichtje als je gewonnen hebt. Bovendien blijf je zo ook op de hoogte van alle nieuwtjes en weet je op 11 maart ook wie de winnaar/winnares is geworden van de puzzel.

Succes allemaal.


DE WOORDZOEKER

Zoek de woorden op die onderaan vermeld staan. Deze kunnen van links naar rechts, van rechts naar links, diagonaal, van boven naar beneden of van beneden naar boven staan geschreven. De letters mogen meer dan 1 keer worden gebruikt. Nadat alle woorden zijn gevonden en weg gestreept, kun je van de overgebleven letters een zin vormen. Geef deze zin door via onderstaand veld.

Onder de goede inzendingen wordt een 1-daags proefpakket van slimdiet verloot.

Succes!


AFVALLEN          AZIJN       BIEFSTUK      BLOEMKOOL      BRADEN      CHAMPIGNONS

CHOCOLADEDRANK      COACHING      HAVERMOUT      KABELJAUWFILET      KIPFILET

KOKOSDRANK      MOSTERD      OLIJFOLIE      PAPRIKA      PEPER      PREI      RECEPTEN

ROSBIEF      SLIMDIET      TONIJN      VARKENSHAAS      WITLOF      WOKKEN      ZALM

Terug naar het overzicht 

Opbellen
E-mail