BLOG - Tips en weetjes over gezond afvallen

 

7 Heerlijke koolhydraatarme dressings

De Paasdagen staan voor de deur én de zomer komt eraan!

Ik kan me zo indenken dat er tijdens dit Paasweekend de BBQ uit de schuur wordt gehaald. Hier passen natuurlijk ook heerlijke salades bij mét dressing.

En daar wilde ik het nu eens over hebben met jullie. De dressings! Om zelf die dressings te maken geef ik je hierbij 7 heerlijke recepten voor koolhydraatarme dressings.

Meer lezen...


 

4 Heerlijke koolhydraatarme Paasrecepten

Het Paasweekend staat bijna voor de deur en dat staat meestal garant voor lekker eten met familie en vrienden. Hou jij van het Paasontbijt of liever een Paasbrunch? Maar heb je geen zin om na de Paasdagen kilo's zwaarder te zijn? Lees dan even verder, want hier zijn 4 heerlijke koolhydraatarme recepten voor jou. Gemakkelijk en simpel te maken. Zo kom je de Paasdagen wel door!

Meer lezen...

Gezond de Pasen door


Eetbuien … wat nu?

Heb jij ook weleens het gevoel dat je alles wilt eten wat los en vast zit? Je wilt alleen lekkere dingen eten en het liefst zoet. 

Dit noemen we emotie eten, de welbekende eetbuien. Je weet dat het verkeerd is. Eigenlijk wist jij dit al toe je die zak snoep aan het leeg eten was. Je krijgt zo’n eetbui omdat je bijvoorbeeld eet uit verveling, van verdriet of vanwege stress.

Mijn tips die hoe je hiermee om kunt gaan.

Meer lezen...Hoe blijf ik op gewicht?

Yes! Na een periode van gewichtsverlies heb ik mijn streefgewicht bereikt! Tijd om achterover te leunen? Hoe zorg ik er voor dat ik niet ongemerkt steeds meer aankom?

Achterover leunen? Nou nee! Het is nu zaak om die verloren kilo's er af te houden. De vraag “hoe blijf ik op gewicht” krijg ik steeds weer gesteld in mijn afslankpraktijk. Daarom vond ik het tijd om eens de 10-in-balans-tips met jullie te delen.

Meer lezen...Kan ik afvallen met onregelmatige werktijden?

Je wilt afvallen maar heb onregelmatige tijden. Afvallen valt niet mee … laat staan als je ook nog eens onregelmatig werkt met avonddiensten en nachtdiensten. Niets is onmogelijk natuurlijk. En kun je het SLIMdiet concept met onregelmatige tijden ook volgen?

Natuurlijk is dat mogelijk. Je moet wel wat aanpassen in je voedingspatroon en vindt jij dit moeilijk, dan help ik je daarbij.

Meer lezen...

 Zin om weer eens wat anders te eten?

O jee! Heb jij dat ook? Je wilt gewicht verliezen en je gaat koolhydraatarm eten. Wanneer je aan het lijnen bent, lijkt het wel of al het "verboden" voedsel extra heerlijk ruikt.De broodjes als je langs een bakker loopt... Langs de snackbar en je ruikt de friet al van ver... En blader je in een tijdschrift? Dan zie je alle heerlijke gerechten voorbijkomen en in de etalages zie je van alles en nog wat!

Meer lezen...Win een 1-daags proefpakket van SLIMdiet

Even wat anders..

Ben jij een puzzelaar? Of niet, dat kan ook natuurlijk. Maar wil je wel eens wat winnen? Doe dan nu mee met de woordpuzzel. Onder de juiste inzendingen verloot ik een 1-daags proefpakket van SLIMdiet. Hierin zitten enkele producten van SLIMdiet die je kunt proeven. 

Meer lezen...
Hoe overleef ik het feestgedruis?

Bij ons, in Bergen op Zoom, is het van 2 maart t/m 5 maart carnaval. Wij zeggen: Vastenavond. Deze periode start hier al 3 weken voor de officiële datum met het Neuzenbal en wel op zaterdag 9 februari. Een lange periode voor als je op je gewicht let en je wilt afvallen. Bijna niet te doen zou je denken.

Dus voor al die "krabbe" heb ik wat tips om die weken te overleven...

Meer lezen...

Vastenavend


 

Informatie-proefmiddag SLIMdiet

Het leek mij een leuk idee om eens een proefmiddag te organiseren.

Er zijn zoveel manieren én meningen over afvallen: calorieën tellen, koolhydraatarme voeding, met "shakes"...… maar daar behoort SLIMdiet dus niet toe. SLIMdiet is niet afvallen met shakes (zoals men wel eens denkt) maar volwaardige maaltijden. Alleen onze maaltijden zitten boordevol eiwitten en dit is hét geheim om op een doeltreffende en snelle manier gewicht te verliezen.

Meer lezen...

Informatie-proefmiddag SLIMdiet


Even voorstellen

Mijn naam is Anrieta.

Ik begeleid dames en heren tijdens hun afslanktraject en ondersteun hen naar een gezondere levensstijl. Gewicht verliezen kan moeilijk zijn, maar is niet onoverkomelijk.. Ook wanneer het streefgewicht is behaald kan men altijd een beroep op mij doen.

Waarom ik begonnen ben met deze begeleiding?

Meer lezen...

SLIMdiet coach Anrieta