Afslankpraktijk

In mijn afslankpraktijk begeleid ik dames en heren naar een fitter en slanker lichaam met het SLIMdiet concept. Dit begeleiden doe ik online met een wekelijks telefonisch contact waarin de vooruitgang in het afvallen wordt besproken. Al je vragen kunt stellen en ik je diverse tips geef om naar het gewenste resultaat toe te kunnen blijven werken. SLIMdiet is een complete methode, waar we de strijd met gezondheidsproblemen nr. 1 wereldwijd, maar ook in Nederland aan willen gaan, namelijk OVERGEWICHT en OBESITAS.

Door middel van een op maat gemaakt stappenplan, coaching en eiwitrijke maaltijden geraak je op een simpele, snelle, maar ook prettige manier in de vetverbranding wat resulteert in gewichtsverlies. Resultaat is wat telt, want dit vertaald zich vervolgens weer in motivatie en doorzettingsvermogen.

Met deze methode werk jij toe naar een nieuwe, gezonde leefstijl. Naar een figuur dat bij jou past. 

anrieta-slimdiet-coach-afslankpraktijk-perfectpower


Tijdens een gratis en vrijblijvend telefonisch gesprek leg ik uit wat SLIMdiet voor jou kan betekenen en wat je er van mag verwachten. Wil jij je gewicht weer onder controle  krijgen? Vraag dan een gesprek aan via het contactformulier onderaan deze pagina of neem telefonisch contact op met mij (06-24 71 81 03).

SLIMdiet nu ook bij PerfectPower verkrijgbaar

Wij geloven dat een dieet pas werkt als het past in jouw leven. Daarom werken wij samen met SLIMdiet. 

Deze succesvolle afslankmethode is gericht op verantwoord afvallen zónder knorrende maag. De diëtisten van SLIMdiet hebben smakelijke gerechten ontwikkeld die boordevol eiwitten zitten. Die gerechten geven een verzadigd gevoel en zorgen ervoor dat je afvalt op precies de juiste plekken. Je verliest geen spiermassa, maar vet. Kies voor gemakkelijk en verantwoord afvallen. Samen met SLIMdiet bewijzen wij dat het kan!

 

vrouw-met-koude-drank-van-slimdiet

Zo werkt SLIMdiet

SLIMdiet bestaat uit 36 heerlijke gerechten waar je uit kunt kiezen en altijd voor € 2.60 per maaltijd. Daarnaast krijg je de beste persoonlijke begeleiding en werk je volgens een succesvol stappenplan. Je begint met vijf SLIMdiet-maaltijden per dag, en werkt toe naar een blijvend gezonde leefstijl. Alle stappen staan duidelijk omschreven in de handleiding. Zo weet jij precies wat je moet doen, hoeveel gewicht je verliest en hoe lang het duurt. SLIMdiet is zo klaar als een klontje. Want waarom moeilijk doen als het makkelijk kan?

Probeer het eerst zelf

Wij geloven in de methode van SLIMdiet. 

Maar we vinden het nog belangrijker dat jij er enthousiast over bent. Jij bent immers degene die ermee aan de slag gaat. Daarom heeft SLIMdiet een assortiment box ontwikkeld. Deze box bevat alle 36 gerechten uit het assortiment van SLIMdiet. Meer dan genoeg dus om het een week te proberen, jouw favorieten te ontdekken en het verschil te merken. De assortiment box is exclusief bij ons verkrijgbaar voor slechts € 69.00.

assortimentdoos-slimdiet-met-36-smakenPerfectPower staat voor je klaar

Afvallen gaat om jou. Maar je staat er niet alleen voor! Bij PerfectPower helpen wij je met advies, begeleiding en peptalks. En natuurlijk ook heerlijke recepten, die je tijdens je afvaltraject mag gebruiken.

Samen stippelen we een persoonlijk traject voor je uit. En we volgen jouw voortgang op de voet.

Ben je er klaar voor om afscheid te nemen van je overgewicht? Vraag gerust het gratis en vrijblijvende adviesgesprek aan via het onderstaande antwoordformulier. Een telefoontje naar mij is ook voldoende (06-24 71 81 03).


De succesformule van PerfectPower & Slimdiet

4-gerechten-van-de-slimdiet-producten


Betaalbaar.

De beste persoonlijke begeleiding.

Een duidelijk en effectief stappenplan.

Gemakkelijk vol te houden.

Lekkere en gevarieerde gerechten


slimdiet-kast-met-alle producten-in-doosjesJA, ik wil graag een intakegesprek afspreken


 

Opbellen
E-mail