PerfectPower

for a perfect body

AFSLANKPRAKTIJK

 

In de afslankpraktijk begeleid ik dames en heren naar een slanker lichaam en een gezondere levensstijl.

 

Mag ik mij even voorstellen:

Mijn naam is Anrieta en ik ben meer dan 15 jaar eigenaresse geweest van de afslankstudio die volgens de TFM-methode werkte. Ook het geven van de juiste voedingsadviezen was/is mij niet onbekend. Sinds 1 januari 2017 ben ik ook actief als Slimdiet coach voor Bergen op Zoom en omgeving. 


Per 1 oktober 2018 heb ik mijn afslankpraktijk voorgezet in "de Melkfabriek", Bruinevisstraat 32 te Bergen op Zoom en richt ik mij geheel op de begeleiding van mijn cliënten die met de Slimdiet producten gewichtsafname (gaan) realiseren. Mijn begeleiding van de cliënten start bij het intakegesprek tot aan het bereiken van het streefgewicht en zelfs daarna om het gewicht stabiel te houden.

 

 Voor mijn persoonlijke coaching kom je wekelijks naar de afslankpraktijk voor je weegmoment en de nodige adviezen, tips,  informatie, nieuwe recepten, motivatie en het allerbelangrijkste......ik ben jouw stok achter de deur, je staat er niet alleen voor!

Of....het SLIMdiet afvaltraject kun je natuurlijk ook online gaan volgen. Na het wekelijks doorgeven van je gewicht ontvang je van mij de nodige feedback per mail.

Wat je ook kiest....ik begeleid je naar een slanker en gezondere levensstijl.


Afslankpraktijk PerfectPower/SLIMdiet coach is ook te volgen op:

Facebook: /afslankpraktijk

Instagram: perfect_power_slim