w titel
 

Afslankpraktijk PerfectPower en SLIMdiet coach

 

In de afslankpraktijk richten we ons op koolhydraatarm afvallen en maken we gebruik van het SLIMdiet concept. Het SLIMdiet concept heeft eiwitrijke maaltijden en zijn bovendien koolhydraatarm. Hierdoor verlies je op een gezonde en doeltreffende manier snel gewicht.

Ik begeleid dames en heren tijdens hun afslanktraject en ondersteun hen naar een gezondere levensstijl. Gewicht verliezen kan moeilijk zijn, maar is niet onoverkomelijk. Ook wanneer het streefgewicht is behaald, kan men altijd een beroep op mij doen.

Het begeleiden van cliënten met overgewicht doe ik al ruim 17 jaar. In het begin in combinatie met sporten in de warmtecabine in mijn eigen afslankstudio, later uitsluitend de begeleiding afslanken met het SLIMdiet concept. Het geven van de juiste voedingsadviezen is mij dus niet onbekend.

Gewicht verliezen kan moeilijk zijn, maar is niet onoverkomelijk. Ook wanneer het streefgewicht is behaald, kan men altijd een beroep op mij doen.

Alle consulten voor de persoonlijke begeleiding vinden plaats in de afslankpraktijk (Bruinevisstraat 32 in Bergen op Zoom), voor de openingstijden zie: Contact

Woon je niet in de buurt? Of heb je liever geen persoonlijke consulten? Dan kun je kiezen voor de online begeleiding.

 

SLIMdiet coach Anrieta


De voordelen van afvallen met SLIMdiet op een rijtje:

- Koolhydraatarme én vetarme voeding

- Betaalbaar SLIMdiet concept

- Voor zowel mannen als vrouwen

- Afvallen onder begeleiding. Persoonlijk- of Online begeleiding mogelijk

- Gezond en snel op gewicht op een veilige manier


Interesse om ook te gaan afvallen met Slimdiet? Neem dan telefonisch contact op +31 (0)6 24 71 81 03 of maak gebruik van het contactformulier onderaan deze pagina. Producten SLIMdiet


Hoe ziet uw consult er uit?

1.     Tijdsduur: 30 minuten
2.     Uitgebreide weging
3.     Resultaten worden besproken
4.     Tips & Vragen
5.     Gratis recepten om mee te nemen
6.     Vervolgafspraak inplannen

Een uitgebreide weging geeft extra informatie over onder andere vetmassa, BMI en vochtpercentage. Hiervan wordt maandelijks een overzicht voor je gemaakt zodat je al jouw resultaten overzichtelijk hebt. 

Streefgewicht bereikt, wat nu?

Na het bereiken van je streefgewicht is het uiteraard mogelijk om onder behandeling te blijven. In de beginperiode wordt er 1x in de 2 weken een consult ingepland waarna dit wordt afgebouwd naar 1x per maand. Wanneer deze overgang plaatsvindt is afhankelijk van jouw stabiliteit in je gewicht.

 

SLIMdiet, betaalbaar en snel afslanken

Wil jij simpel en smakelijk afvallen met een duidelijk overzicht en wat gemakkelijk is vol te houden? Wil jij persoonlijke begeleiding of liever online begeleiding? Lees dan vooral verder en kom meer te weten over afvallen met SLIMdiet.

Veel mensen kennen het probleem: graag willen afslanken door deel te nemen aan sportactiviteiten, maar door blessures, werk, studie e.d. daar simpelweg de tijd niet voor hebben. Of het gewichtsverlies stagneert en afvallen gaat heel traag.  Lastig en frustrerend. 

Simpel & smakelijk afvallen


SLIMdiet nu ook bij PerfectPower verkrijgbaar


Wij geloven dat een dieet pas werkt als het past in jouw leven. Daarom werken wij samen met SLIMdiet. Deze succesvolle afslankmethode is gericht op verantwoord afvallen zónder knorrende maag. De diëtisten van SLIMdiet hebben smakelijke gerechten ontwikkeld die boordevol eiwitten zitten. Die gerechten geven een verzadigd gevoel en zorgen ervoor dat je afvalt op precies de juiste plekken. Je verliest geen spiermassa, maar vet. Kies voor gemakkelijk en verantwoord afvallen. Samen met SLIMdiet bewijzen wij dat het kan!

SLIMdiet
Simpel & smakelijk afvallen
Zo werkt SLIMdiet

SLIMdiet bestaat uit 36 heerlijke gerechten waar je uit kunt kiezen en altijd voor € 2,20 per maaltijd. Daarnaast krijg je de beste persoonlijke begeleiding en werk je volgens een succesvol stappenplan. Je begint met vijf SLIMdiet-maaltijden per dag, en werkt toe naar een blijvend gezonde leefstijl. Alle stappen staan duidelijk omschreven in de handleiding. Zo weet jij precies wat je moet doen, hoeveel gewicht je verliest en hoe lang het duurt. SLIMdiet is zo klaar als een klontje. Want waarom moeilijk doen als het makkelijk kan?Probeer het eerst zelf

Wij geloven in de methode van SLIMdiet. Maar we vinden het nog belangrijker dat jij er enthousiast over bent. Jij bent immers degene die ermee aan de slag gaat. Daarom heeft SLIMdiet een assortiment box ontwikkeld. Deze box bevat alle 36 gerechten uit het assortiment van SLIMdiet. Meer dan genoeg dus om het een week te proberen, jouw favorieten te ontdekken en het verschil te merken. De assortiment box is exclusief bij ons verkrijgbaar voor     slechts € 59.99. 

Loop gerust bij ons binnen, want de box ligt voor je klaar.

 

Online begeleiding

PerfectPower staat voor je klaar

Afvallen gaat om jou. Maar je staat er niet alleen voor! Bij PerfectPower helpen wij je, met advies, begeleiding en peptalks. Samen stippelen we een persoonlijk traject voor je uit. En we volgen jouw voortgang op de voet. Ben je er klaar voor om afscheid te nemen van je overgewicht? Loop dan gerust bij ons binnen voor meer informatie of neem een kijkje op www.SLIMdiet.nl.

De succesformule van PerfectPower & SLIMdiet


- Betaalbaar
- De beste persoonlijke begeleiding
- Duidelijk en effectief stappenplan
- Gemakkelijk vol te houden
- Lekkere en gevarieerde gerechten

Heerlijke productenPerfectPower is jouw SLIMdiet Coach
tijdens je afslanktraject én daarnaStart nu | Gratis intake


Ben je nieuwsgierig geworden naar SLIMdiet?

Vul onderstaand contactformulier in om een gratis en vrijblijvend intake-gesprek aan te vragen.

Of neem telefonisch contact op met de afslankpraktijk: +31 (0)6 - 24 71 81 03 


 


Opbellen
E-mail